Tilbud

Ravlygte-pakke SIMPEL (2 kraftige ravlygter) fra danske OwlBite™

DKK799,00 DKK299,00

Med ravlygte UV pakken SIMEPL får du 2 stk. originale ravlygter fra OwlBite™, så du med datteren, sønnen, kæresten eller en anden du har kær, kan tage på ravjagt sammen. Herudover er det en god pakke til dig der kan lide at kunne skifte lygte efter behov, således du kan tage den lille lygte frem, når du har fundet et godt sted at kigge nærmere på. Fx i ravpindelag, som er opskyld af tang, skaller, småsten m.m.
Der medfølger 1 stk. OwlBite™ ORIGINAL med 51 kraftige LEDs og 1 stk. OwlBite Mini med 12 kraftige LEDs.

OwlBite™ UV-pakken SIMPEL

✅ Oplyser rav med 395nm skarp UV lys
✅ Original top-kvalitet fra OwlBite™
✅ Slidstærk aluminium og solidt design
✅ 1x Original 51 LED, 1x Mini 12 LED
✅ Anvender alle AA eller AAA batterier, som du nemt selv kan skifte (batterier medfølger ikke)

Førpris for sættet er 799 kr.
TILBUD 299 kr. pr. sæt (spar 62%)

★★★★★ 5 Stjerner

"Den er virkelig skarp. Det er faktisk næsten snyd at bruge den, for jeg kan hurtigt støvsuge stranden for ravklumper."
- Anders Hansen

Varenummer (SKU): UV-103-1 Kategori:

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ravlygte-pakke SIMPEL (2 kraftige ravlygter) fra danske OwlBite™”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

 • Tilbud
  -28%

  Ravbrille-pakke – UV beskyttelsesbriller til voksen OG barn

  DKK398,00 DKK288,00
 • Tilbud
  -5%

  Ravbriller til voksne – de originale fra danske OwlBite™

  DKK199,00 DKK189,00

Kendt fra udsendelser på DR

100% PENGENE-RETUR-GARANTI i 90 dage

Hurtig levering med GLS til pakkeshop eller hjemmet

Sikkerhed 

SIKKERHEDSADVARSEL! Vær opmærksom på, at lygten lyser med UVA-lys som vi kender fra solen, men i mørke regulerer pupillerne sig ikke, som på samme måde de gør om dagen. Derfor har du ikke den naturlige beskyttelse mod, hvor meget UV lys som trænger ind i øjet og derfor kan UV lyset fra ravlygten gøre skade, som kan akkumulere over tid. Du kan beskytte dine øjne med ravbriller med UV400 beskyttelse, som har den egenskab at kontrasterne fremstår tydeligere i mørke, hvilket gør det nemmere at se – både hvad ravlygten rammer og hvor du går. Vi anbefaler altid at man bruger ravbriller ved brug af ravlygter.
FIND UV BRILLER TIL VOKSEN HER
TIL BØRNENE ANBEFALER VI BØRNE UV BRILLER

Din garanti

Udover den almindelige 2 års garanti, så giver vi dig 100% Pengene-Tilbage-Garanti i 90 dage, og Prismatch på alle danske webshops. Kontakt os via mail@ravlygter.dk

Levering

Vi sender pakker afsted alle hverdage med DAO kl. 22.00 med levering 1-3 hverdage. Vælger du i stedet GLS sender vi mandag, onsdag og fredag kl 11.00. Pakkerne afhentes af GLS og om-distribueres inden for 2 hverdage.
På søn- og helligdage om-distribueres pakkerne IKKE med GLS.

Ravlygter i høj kvalitet

Disse solide ravlygter er meget mere end ravlygter. De bliver flittigt brugt af professionelle ravjægere rundt om i Danmark.
Ravlygter med UV-lys gør at alt rav bliver lyst op i strandkanten.

✓ Oplyser rav og væsker

✓ 395nm skarpt UV lys med 100 LEDs

✓ Batterier: 3 stk. AAA og 3 stk. AA

✓ UV lommelygte i holdbar fly-aluminium

Køb ravlygtepakken til kun 349,- (SPAR 56% – FØR 799DKK!)

En professionel UV-lygte

Det her er ikke bare en almindelig ravlygte. Den er en professionel UV-lygte med en bølgelængde på hele 395 nm. Udover at vise dig hvordan man nemt og hurtigt finder rav på stranden, så afslører UV-lommelygten også kokainrester, kæledyrsurin og sikkerhedsstrimler på penge. Den kan derfor bruges professionelt af både ravjægere, sikkerhedsfolk, hotelrengøring og bankpersonale.

Bygget i robust fly-aluminium

Designet i robust fly-aluminium gør at den er så kraftigt bygget at den holder til at du taber den igen og igen. Den er samtidigt så vandtæt designet at den overlever at du taber den i strandkanten eller i en vandpyt på asfalten. At den er EU-godkendt og CE-godkendt er en selvfølge.

Hvordan finder jeg rav på de danske kyster?

Der kan findes rav ved alle danske kyster. Især ved de jyske vestkyster kan du være heldig at finde flotte ravklumper. De bedste tidspunkter at lede efter rav på er når der har været kraftig storm/blæst som har arbejdet i sandbunden. Rav er meget letter end sten og bliver derfor ofte skyllet op på stranden i uvejr. Derfor skal du som ravjæger altid lede i det ”opskyl” der kommer op på stranden. Led gerne blandt tang og skaller. Dine største chancer findes i vinterhalvåret, da havet er meget koldt, og der skabes den bedste opdrift for at bære ravet ind på stranden. Ud over det er der ikke så meget konkurrence i vintermånederne da det er koldt. Når du leder efter rav, er en ravlygte et godt værktøj for dig. Du kan se ravet på lang afstand ved at lyse med den kraftige UV lygte. Den er designet til at finde rav på lang afstand, og giver dig store fordele.

Påskerabat lige nu

Holler Box