Ravpindelag hakke til ravjagt med teleskop-stang

DKK349,00

Gør din ravjagt endnu mere effektiv med en hakke til ravpindelag. Find det rav som gemmer sig i ravpindelaget på stranden med hjælp fra denne smarte hakke, som er lavet til ravjagt.

✅ Vejer 600 gram
✅ Længde: 76cm-103cm
✅ Materiale: Rustrfrit stål og carbon

Ravpindelag hakke til ravjagt:

Pr. stk.: 349,-

Yderligere information

Denne hakke til ravjagt i ravpindelag med teleskop-stang, er et effektivt redskab, for dig der går op i at finde rav på de danske strande.
Ravpindelag er det lag som ligger på stranden efter der har været højvande eller storm. Ravpindelaget består af pinde, tang, skaller mm., der bliver skyllet op på stranden, og netop her er der god chance for at finde rav. Ravet bliver ligesom pinde og tang skyllet op på stranden fra havbunden, og derfor finder du ofte rav liggende under og imellem ravpindelaget. Ved at bruge den smarte ravpindelag hakke, slipper du for at skulle bøje dig og endda have fingrene i det, for at finde frem til det værdifulde rav. Det vil både gøre din ravjagt mere behagelig og effektiv.

Ravpindelag hakken har en smart teleskop-stang som gør det muligt at forlænge den efter behov. Når den er foldet sammen, måler den 73 cm i længden, som gør det muligt at have den med i selv den mindste bil. Når den er foldet helt ud, så måler den 103 cm. På den måde kan den bruges af både børn og voksne.
Hakken vejer kun 600 gram og er dermed en let sag, der er nem at have med. Materialet den er lavet af er rustfrit stål og carbon, hvilket gør den utrolig holdbar.

Du kan med fordel bruge hakken sammen med en ravlygte, for at effektiviserer ravjagten yderligere. En ravlygte fungerer bedst efter mørkets frembrud, hvor du får den fulde effekt af UV-lyset. Ved at bruge hakken til at rode i ravpindelaget og samtidig lygten til at oplyse ravet, så er der rigtig god sandsynlighed for at finde frem til noget rav.
Der er altså mange gode grunde til at tilføje sådan en ravpindelag hakke til samlingen af ravjagt-udstyr, hvis du vil være sikker på at finde rav på stranden.

Din garanti

Udover den almindelige 2 års garanti, så giver vi dig 100% Pengene-Tilbage-Garanti i 90 dage, og Prismatch på alle danske webshops. Kontakt os via mail@ravlygter.dk

Levering

Vi sender pakker afsted tre gange om ugen:
mandag kl. 11.00, onsdag kl. 11.00 og fredag kl 11.00.
Pakkerne afhentes af GLS og om-distribueres inden for 3 hverdage. På søn- og helligdage om-distribueres pakkerne IKKE.
Skal du bruge din pakke i weekenden skal du bestille senest onsdag kl. 10.00.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ravpindelag hakke til ravjagt med teleskop-stang”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

SÆSONUDSALG! Spar op til 70%. Fragt kun 29 kr. til hele Danmark!

Holler Box