Rav-æske til sikker opbevaring af rav

DKK199,00

Denne smarte opbevaringsæske i metal er en virkelig god ting at have med når du går på ravjagt. De rav stykker som man finder, kan ofte være meget små, hvorfor de nemt kan forsvinde i en stor lomme. Desuden er der en sikkerhedsmæssig grund til at en opbevaringsæske kan være en god investering. Rav kan nemlig nemt forveksles med fosfor, som man kan være uheldig at finde på de danske strande. Fosfor er brændbart og kan derfor finde på at antænde og i værste fald give forbrændinger hvis du opbevarer det i fx en lomme.
Med denne opbevaringsæske løber du ingen risiko i forhold til fosfor og desuden er du sikker på at det flotte rav du netop har fundet, ikke bliver væk.

✅Æsken måler: 11,5 x 2,2 x 8,4 cm

Opbevaringsæske i metal til rav
Pr. stk. 199,-

Yderligere information

Den er i samme gode kvalitet som vores lygter fra samme mærke OwlBite™. Den er lavet i rustfrit stål for at kunne bruges udendørs i alt slags vejr og tåler derfor også at blive dyppet i saltvand igen og igen. Rav-kesen har et gummihåndtag, som gør at den er behagelig at holde ved og samtidig giver et bedre greb. Derudover kan den skilles ad i 2 dele ved hoved og stang, så den næsten ikke fylder noget. Både samlet og skilt ad, er den nem at have med overalt.

Selve hovedet måler 13 cm i diameter og teleskopstangen har en længde på 35-70 cm.

Sjov for både børn og voksne

Få det meste ud af din ravlygte og lad skattejagten være en aktivitet for alle der er taget med i sommerhus, en tur til vesterhavet eller hvor I ellers befinder jer. Gør turen endnu sjovere med en rav-kese der kan hjælpe med at samle rav op i vandkanten.

Din garanti

Udover den almindelige 2 års garanti, så giver vi dig 100% Pengene-Tilbage-Garanti i 90 dage, og Prismatch på alle danske webshops. Kontakt os via mail@ravlygter.dk

Levering

Vi sender pakker afsted tre gange om ugen:
mandag kl. 11.00, onsdag kl. 11.00 og fredag kl 11.00.
Pakkerne afhentes af GLS og om-distribueres inden for 3 hverdage. På søn- og helligdage om-distribueres pakkerne IKKE.
Skal du bruge din pakke i weekenden skal du bestille senest onsdag kl. 10.00.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rav-æske til sikker opbevaring af rav”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

SÆSONUDSALG! Spar op til 70%. Fragt kun 29 kr. til hele Danmark!

Holler Box