Foldespade kombineret hakke/håndgreb til ravpindelag

DKK149,00

Denne super funktionelle foldespade med opbevaringspose og kombineret hakke / håndgreb, kan bruges til at lede efter rav i tang og andet opskyllet materiale på stranden – de såkaldte ravpindelag.

En god følgesvend når du skal ud i naturen – fungerer også som oplukker, kompas, sav og gravegreb.

Spaden kan foldes, så den fylder så godt som ingenting. Spaden kommes i en lille pose med lynlås, så selvom spaden bliver beskidt eller er våd, smitter den ikke af på de andre ting i tasken.

✅Måler 16 x 10 cm når den er slået sammen
✅Måler 42 x 10 cm når den er foldet ud
✅Spadens hoved måler 12,6 x 9,8 cm
✅Vægt: 400 g

Foldespade med opbevaringspose
Pr. stk. 149,-

Varenummer (SKU): X-011 Kategori:

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Foldespade kombineret hakke/håndgreb til ravpindelag”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Yderligere information

Det lille smarte redskab, som nemt kan foldes sammen, er udover et spadehoved også udstyret med et gravegreb, som kan bruges i mange forskellige sammenhænge.
Desuden er spadens ene side udstyret med tænder, så den kan bruges som en lille sav, denne egenskab kan bruges hvis du skal skære eller save i mindre ting.
På den anden side af spadens hoved sidder der en oplukker, og I toppen af selve grebet sidder der et kompas.
Alt i alt et utrolig effektivt redskab med mange funktionelle egenskaber.

Mål og vægt

Når spaden er foldet sammen måler den: 16 x 10 cm, når den derimod er foldet ud måler den: 42 x 10 cm. Selve spadens hoved måler: 12,6 x 9,8 cm. Skovlens vægt er 400 g.

Din garanti

Udover den almindelige 2 års garanti, så giver vi dig 100% Pengene-Tilbage-Garanti i 90 dage, og Prismatch på alle danske webshops. Kontakt os via mail@ravlygter.dk

Levering

Vi sender pakker afsted tre gange om ugen:
mandag kl. 11.00, onsdag kl. 11.00 og fredag kl 11.00.
Pakkerne afhentes af GLS og om-distribueres inden for 3 hverdage. På søn- og helligdage om-distribueres pakkerne IKKE.
Skal du bruge din pakke i weekenden skal du bestille senest onsdag kl. 10.00.

Kraftige kvalitets pandelamper med UV lys

På denne side finder du vores fantastiske UV pandelamper, som med deres ultraviolette lys er fabelagtige når du er på udkig efter rav. De såkaldte ravlamper formår at lyse rav op på lang afstand og gør derfor din søgen efter de gyldne små klumper endnu nemmere og dermed helt automatisk sjovere.

Alle lamperne har en god pasform og kan desuden justeres så de kan passe til både børn og voksnes hoveder. Det smarte ved en pandelampe er at du kan have hænderne fri og lade ravlamperne gøre arbejdet. Når du så spotter det rav som bliver lyst op af det ultraviolette lys, kan du frit bukke dig ned og samle ravet op, nemt og enkelt.

At finde rav på stranden er en sjov og social aktivitet for både børn og voksne. At gribe ravlamperne og tage ud i naturen er en god måde at få frisk luft og koble helt fra uden telefoner og hverdagens rutiner. Med en eller flere UV lamper er det selv muligt at lokke de mindste med, da chancen for at finde rav med lamperne er markant større end med det blotte øje, hvilket gør jagten noget sjovere for alle.

UV lamper kan bruges til andet end som ravlamper, de kan for eksempel bruges til at få øje på pletter af blod eller urin, som man ellers ikke ville kunne se. Desuden kan det ultraviolette lys afsløre om den pengeseddel man står med er ægte.

Det ultraviolette skær kan på sigt være skadeligt for øjnene, derfor anbefaler vi altid at man tilkøber en UV sikkerhedsbrille, som man kan tage på under jagten. Dette gælder både for børn og voksne, men særligt børn kan have svært ved overholde, ikke at sigte mod øjnene, hvilket kun gør brillen endnu mere aktuel

Vi har forsøgt at lave så udførlige produktbeskrivelser som muligt, hvis der alligevel skulle være noget som undrer dig, så er du altid velkommen til at kontakte os. Dette gør sig også gældende hvis du blot har et enkelt spørgsmål eller hvis du har brug for vejledning generelt. Vi har flere års erfaring og har derfor god mulighed for at give en detaljeret produktvejledning.

Vi vægter god service højt og ønsker altid at give vores kunder den bedste oplevelse. Vi kan kontaktes både telefonisk og skriftligt over e-mail eller Facebook. Vi bestræber os på at svare hurtigst muligt. Vores telefontider ser du nederst på siden.

Vi ønsker dig en god ravjagt.

Påskerabat lige nu

Holler Box