Tilbehør

Her på siden finder du vores udvalg af tilbehør til din ravjagt. Udover ravlamper der lyser med ultraviolet lys, er der nemlig et par andre smarte redskaber som kan styrke din søgen efter rav.

Ravlamper fungerer på den måde at de med et kraftigt ultraviolet lys formår at oplyse det rav som ligger blandt sten og sand i vandkanten. På den måde er det meget nemmere at få øje på de gyldne klumper, sammenlignet med hvis man leder uden ravlamper.

UV lyset er så kraftigt at det på sigt kan skade dine øjne hvis du kigger ind i lamperne når de er tændt. Derfor finder du på denne side vores UV sikkerhedsbriller. Brillerne beskytter dine øjne mod det skarpe skær, de findes både til børn og voksne. Udover at virke som sikkerhedsbriller, kan brillerne også gøre det endnu nemmere at få øje på ravklumper i sandet, når der samtidig bruges ravlamper.

En anden ting du kan finde på siden, er den super smarte rav kese. En rav kese kan bruges til at opsamle rav som ligger mellem sand og vand. Den smarte si-funktion sorterer begge dele fra så det kun er ravklumpen der er tilbage i rav kesen.

Med alle disse smarte redskaber vil ravjagten uden tvivl blive endnu nemmere og sjovere og chancen for at finde nogle af de flotte gyldne klumper stiger markant. Særligt hvis du benytter en af vores ravlamper.

Siden her bliver hele tiden opdateret med nye smarte tilbehør til din ravjagt, som vil gøre oplevelsen endnu sjovere. Det er derfor en god idé løbende at holde øje med siden, så du har udstyret på plads næste gang chancen for at tage til stranden byder sig.

Hvis du aldrig har været på ravjagt før eller blot sidder med et ubesvaret spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail. Vi vil rigtig gerne hjælpe og går op i altid at give en professionel vejledning. Vores telefontider finder du nederst på siden og e-mails bliver besvaret hurtigst muligt.

Ravjagt kan være sjovt for hele familien, børn som voksne. Med det rette udstyr vil du opleve at det kan fange interessen hos selv de mindste. At tage til stranden med ravlamper, UV sikkerhedsbriller og en eller flere rav keser, vil være en god måde at skabe minder og oplevelser. Så gem telefonerne væk for en stund og tag familien med til stranden.

Forårsrabat lige nu

Holler Box