Ravlygter

Her på siden finder du vores store udvalg af kvalitets ravlamper som med kraftigt UV formår at lyse rav op på selv den mørkeste strand.

Det ultraviolette lys får rav til at skille sig ud fra sand og almindelige sten. UV lamper som disse er derfor helt sikkert pengene værd for dig der skal på ravjagt.

Alle vores produkter er testet og vi kan derfor stå inde for kvalitet, holdbarhed, lysstyrke og batteritid på alle lamperne. Vi gør en dyd ud af, altid at have et bredt udvalg af de bedste ravlamper på markedet. Desuden sørger vi for at have flere forskellige størrelser og prisklasser, så du ikke går forgæves, uanset hvilken type ultraviolet lampe du søger.

På siden finder du flere forskellige mærker, herunder er de to mest populære Owlbite™ og AmberExpert™, som begge er gode mærker med flere år på bagen, som er kendt for god kvalitet og robusthed.

Det kan være svært at navigere rundt i de forskellige funktioner og styrker, særligt hvis man ikke har tidligere erfaring med ravlamper og UV lys generelt. Derfor er vi altid klar til at hjælpe dig hvis du har brug for vejledning eller sidder med et ubesvaret spørgsmål. Dette gælder både for dig der aldrig før har brugt en ravlampe og dig som hyppigt tager på ravjagt, men har brug for en ny lampe.

Vi går meget op i at give vores kunder den bedste service og vi bestræber os på at svare på skriftlige henvendelser i løbet af samme dag, som de er modtaget. Opkald besvarer vi på bestemte tidspunkter i løbet af ugen, tiderne kan ses nederst på hjemmesiden.

Lamperne kan også bruges til andet end ravjagt. UV lyset kan lyse forskellige væsker op, dette gælder bl.a. urin, sæd, blod og forskellige bakterier. Desuden kan de bruges til at afsløre ægtheden af pengesedler.

Det er dog ofte for at finde rav at vores kunder vælger at købe en lampe. Ravjagt er en sjov aktivitet for hele familien og en god måde at være sammen på og samtidig få en masse frisk luft. Med en eller flere ultraviolette ravlamper bliver jagten kun endnu sjovere, da det den øger sandsynligheden for at finde de værdifulde genstande.

Rav er forstenet harpiks som har ligget i havet i minimum 30-50 millioner år og udover at være penge værd er det også en fryd for øjet. Og det bliver kun flottere af at du selv har fundet det.

Påskerabat lige nu

Holler Box