Ravlygte-pakker

Hos ravlygter.dk har vi ud fra vores mange produkter sammensat forskellige ravlygte-pakker. Ud af de mange pakker er der helt sikkert mindst én af dem der passer til dig og din families behov.

Alle vores ravlamper er udvalgt på baggrund af høj kvalitet og god holdbarhed. UV Lamperne lyser med et kraftigt ultraviolet lys, som gør at rav på stranden bliver lyst op. De er altså et super godt redskab på din ravjagt.
Vi har et bredt sortiment af ravlamper, så vi garanterer at vi har lamper for alle, uanset hvilken prisklasse og størrelse du er på udkig efter.

At lede efter rav på stranden er en hyggelig aktivitet for hele familien, derfor er en ravlygte-pakke det perfekte køb, hvis du vil lokke resten af familien med på ravjagt. Ravlampernes ultraviolette lys gør det nemmere at få øje på rav og dermed bliver det en meget sjovere aktivitet.

Der er flere forskellige pakker at vælge i mellem. Blandt andet flere forskellige pakker med en række ravlamper i forskellige størrelser og med forskellige styrker af UV. På den måde kan både børn og voksne være en del af jagten. Desuden er det smart at kunne veksle mellem de store og små lamper.

De små er optimale at have med i lommen når man for eksempel går tur med hunden langs stranden, imens en af de store ravlamper er det optimale valg hvis du går på stranden udelukkende for at finde rav, da de med deres meget kraftige UV stråling, vil øge chancerne for gevinst.

Udover at købe en pakke med flere forskellige lamper er det også muligt at købe pakker med en af vores kvalitets lamper sammen med UV briller, som kan beskytte dine øjne mod de ultraviolette stråler
Pakkerne gør det overskueligt at købe ind til den næste ravjagt og desuden er der penge at spare når der købes flere ultraviolette ravlamper.

Hvis du har svært ved at navigere rundt i udvalget og forskellen på de mange lygter, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Uanset om du aldrig har været på ravjagt før eller om du er rutineret inden for dette felt, så kan der altid opstå spørgsmål, som vi med stor sandsynlighed kan svare på efter mange år i branchen.

Vi vægter vores kunders oplevelse særdeles højt og ønsker altid at yde den bedste service og vejledning. Derfor kan vi både kontaktes på e-mail og telefon. Du finder vores telefontider nederst på siden.

Forårsrabat lige nu

Holler Box